Dans'illot és una proposta de trobada i espectacles de dansa. Un dels seus aspectes singulars ha estat crear un espectacle de creació col·lectiva, de 90 minuts com a màxim de durada, entre diferents escoles, grups amateurs, companyies emergents i companyies professionals. El caracteritza també la seva ubicació, a la platja de S'Illot, del municipi de Manacor, anomenada platja Moreia. Ballar amb la mar a prop ha estat una premissa clara, per reivindicar la dansa fora dels teatres, auditoris i escoles. La dansa és una expressió lliure que pot estar on sigui, on som. Per aquest motiu el públic s'ubica directament damunt l'arena, encara que acaba envoltant sempre tot l'escenari.

La Dansa

Dansa

L'Espectacle

20 de gener

L'Espectacle

5 de febrer

L'Espectacle

12 de març

Espectacles

men's white t-shirt
men's white t-shirt

Espectacles

Dans'illot ofereix una varietat d'espectacles de dansa realitzats per diferents escoles, grups amateurs, companyies emergents i companyies professionals. Cada espectacle és una experiència única que combina diferents estils de dansa i emocions. Descobreix els nostres espectacles i deixa't captivar per la màgia de la dansa.

a couple of people that are dancing on a stage
a couple of people that are dancing on a stage

Espectacles

Dans'illot et presenta una selecció d'espectacles de dansa que et faran viure emocions úniques. Des de ball clàssic fins a dansa contemporània, cada espectacle és una oportunitat de descobrir noves formes d'expressió artística i connectar amb les emocions més profundes. No et perdis aquesta experiència inoblidable!

dancing woman on stageb
dancing woman on stageb

Espectacles

Descobreix els espectacles de dansa més impactants de Dans'illot. Amb la participació de les millors escolles, grups amateurs, companyies emergents i companyies professionals, els nostres espectacles ofereixen un viatge a través de la dansa en diferents estils i temàtiques. Deixa't captivar per la passió i l'energia de la dansa.